PÅBÖRJAD!!! Hemsida för möjligheter till ideellt engagemang

5 maj
2
Sollentuna

www.engagemangstockholm.blogspot.com

Ursprunglig idé: \\\\\\\\\\\\\\\”Det anordnas många aktiviteter för ungdomar i föreningar och andra organisationer, men ofta så når inte möjligheterna fram till oss. Kostnadsfritt tjejläger på Gotland eller sponsrade ungdomsresor till andra länder är fantastiska initiativ, som nästan ingen känner till. Genom att skapa en nätsida specifikt för de projekt som är på gång kan fler få chansen att vara med.\”

Jag har nu påbörjat projektet men kommer att behöva ekonomiskt stöd, kontakter och så småningom ett team om vi ska skapa en fullständig kartläggning av allt coolt som händer! Plus att jag behöver tips på fler ideella projekt i Stockholm med förorter. Viktigt att de är politiskt, religiöst och etniskt oberoende.

Sen borde vi också göra en podcast på temat.. 😉

Samarbeta

Kan du tänka dig att stödja Alexandra projektidé med:
(markera alternativen i listan)

Alexandra
finns på

Ge lite kärlek
Visa att du gillar idén
med ett enkelt knapptryck.
Dela på facebook
Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.langafram.se/hemsida-for-ungas-mojligheter-gratis-lager-projekt-mm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /storage/content/18/156718/langafram.se/public_html/wp-content/themes/langafram/functions.php on line 1237 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/18/156718/langafram.se/public_html/wp-content/themes/langafram/functions.php on line 1352 Sprid den här idén.